Venetian Arch | Κεραμικά Και Είδη Διακόσμησης

Shop

Ποιοί Είμαστε

Σχετικά Με Εμάς

Στο Venetian Arch consept store κύριο μέλημα μας είναι να ομορφύνουμε τη καθημερινότητά σας γι’ αυτό και τα τελευταία 12 χρόνια το κατάστημά μας φιλοξενεί σύγχρονα αντικείμενα από ανερχόμενους σχεδιαστές και τεχνίτες από όλη την Ελλάδα. Ωθούμενοι από το καλό γούστο και την αισθητική που αποπνέει το νησί της Κέρκυρας, στο οποίο και βρισκόμαστε, σας καλούμε να ανακαλύψετε τους θησαυρούς μας.

Είμαστε ένα συνεχώς εξελισσόμενο κατάστημα που εστιάζει στην διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με έμφαση στα αντικείμενα σπιτιού καθημερινής χρήσης. Με αποκλειστικά επιλεγμένα τεχνουργήματα προσφέρουμε στο κοινό την ευκαιρία να προσεγγίσει συναρπαστικά και όμορφα αντικείμενα.

Τα ιδιαίτερα και ζεστά κατά βάση χρώματα των αντικειμένων σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητά κατασκευής τους, δύναται να δημιουργήσουν μια πιο παιχνιδιάρικη και οικεία ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, απλώνοντας ταυτόχρονα σε ολόκληρο το χώρο πινελιές θετικής ενέργειας και εξαιρετικού γούστου.

Επιτοίχια Διακόσμηση Σπιτιού | Venetian Arch Consept Store
Αλαβάστρινα Αγάλματα | Venetian Arch Consept Store
Κοσμήματα | Venetian Arch Consept Store

Εγγραφή

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη πολιτική απορρήτου.